HHO heating systems bv

Nooit meer een gasrekening

Get Adobe Flash player

Social Media

Nieuws


Wie zijn wij?

Het HHO CV Systeem is een gepatenteerde uitvinding van Rob van Veldhoven en Richard Wisse die reeds jaren ervaring hebben met de productie en distributie van HHO cellen voor personenauto's en vrachtwagens (www.maxxlube-automotive.eu). Het patent (de uitvinding) is ingebracht in een nieuwe onderneming HHO Heating Systems BV.

Nadat we het eerste werkende systeem in een auto hadden en we uit een relatief simpele cel uit water gas produceerden ontstond meteen het idee om met dit gas de werkplaats te verwarmen.

Na veel experimenteren en veel explosies later hebben we het idee om dit met behulp van een HHO cel te doen laten varen, we gebruikten te veel stroom en de gasproductie was te laag. De techniek moest anders, we moesten gebruik gaan maken van thermolyse en resonantie.

Na maanden ontwikkelen en experimenteren was het in November 2012 zover, een unieke regelbare brander die uitsluitend gebruik maakt van leidingwater en die een CV ketel in een mum van tijd op temperatuur brengt. Na het systeem gedurende de maanden December en Januari  probleemloos gebruikt te hebben is in Februari van dit jaar de patentaanvraag ingediend en gaan we de komende maanden op zoek naar voldoende kapitaal om het systeem door te ontwikkelen en klaar te maken voor productie.